50 cent - candy shop

orginal



The chipmunks




svensk rap


Idol kväll!!

Nu är det dags för idol igen!
Det är svårt att välja favoriter men jag tror nog nästan att Calle & Jon är mina favoriter!
Vem är din??








Kass dag....

asså nu är jag seriöst helt less på allt & alla. Förlåt om jag låter otrevlig, jag försöker värkligen vara glad men de är svårt när man presic fått reda på att man ska ha kvar tandställningen i 1 månad till!!!
Jag skulle ha tagit bort den idag (måndag) men jag va så trött att jag glömde bort tiden & kom helt försent.
Och nu ska man sätta sig & plugga till ett prov som man har om 2 dagar.
Riktigt trött så det blor nog att man går & lägger sig tidigt ikväll....

Tuuusen pussar & kramar till alla som gör mitt liv värt att leva!! love yaa all!<33 

Rösta på vem du tyckerär den snyggaste manliga skådespelaren!

                                 Nu ska alla gulliga läsare få rösta på vem av dom här
                                        skådespelarna ni tycker är snyggast!!
 
Ni får rösta mellan....





Efron inledde sin karriär under det tidiga 2000-talet med Warner Bros-serien Summerland, men han är mest känd i sin roll som Troy Bolton i High School Musical. Uppföljaren High School Musical 2 kom under 2007 på Disney Channel. High School Musical 3 gick raka vägen upp på bion under hösten 2008. Det sägs att det ska komma en High School Musical 4, men att Zac och de andra från HSM inte ska vara med i den fjärde filmen.


















Alexander Richard Pettyfer är en brittisk skådespelare som föddes den 10 april 1990 i staden Stevenage, Hertfordshire i England, Storbritannien. Han har varit med i filmen Stormbreaker där han spelar Anthony Horowitz berömda ungdomskaraktär Alex Rider. Han har även varit med i tv-serien Tom Brown's Schooldays. Hans senaste roll var i filmen Wild Child, som spelades in under 2008 och där han spelar Freddie Kingsley tillsammans med Emma Roberts. Pettyfer bor nu i Windsor tillsammans med sin mor Lee Ireland, styvfar Michael Ireland och halvbror James Ireland (1993). 
 Han har varit med i filmen Stormbreaker där han spelar Anthony Horowitz berömda ungdomskaraktär Alex Rider. Han har även varit med i tv-serien Tom Brown's Schooldays. Hans senaste roll var i filmen Wild Child, som spelades in under 2008 och där han spelar Freddie Kingsley tillsammans med Emma Roberts. Pettyfer bor nu i Windsor tillsammans med sin mor Lee Ireland, styvfar Michael Ireland och halvbror James Ireland (1993). Alex spelar Freddi i Wild ChildVid sju års ålder började han som barnmodell för bland annat Ralph Lauren och GAP, men bestämde sig för att sluta vid 13-års ålder då han började filma Tom Brown's Schooldays. Han gjorde sedan en kampanj för klädmärket Burberry för deras vår/sommarkollektion 2008.




Robert Pattinson började med amatörteater genom Barnes Theatre Company. Efter ett tag testade han professionell teater och redan som tolvåring provade han på modellyrket. Sitt stora genombrott fick han med filmen Harry Potter och flammande bägaren där han spelade Cedric Diggory. Mest känd är han dock för filmen Twilight där han spelar vampyren Edward Cullen. Just nu håller han på med att spela in uppföljaren till Twilight, New Moon, som har premiär på bio i Sverige den 20 november 2009. Sommaren 2009 började han och sina medskådespelare spela in den näst sista filmen i twilight serien. The twilight saga: Eclipse (film) planerar ha premiär den 30 juni 2010.
 Efter ett tag testade han professionell teater och redan som tolvåring provade han på modellyrket. Sitt stora genombrott fick han med filmen Harry Potter och flammande bägaren där han spelade Cedric Diggory. Mest känd är han dock för filmen Twilight där han spelar vampyren Edward Cullen. Just nu håller han på med att spela in uppföljaren till Twilight, New Moon, som har premiär på bio i Sverige den 20 november 2009. Sommaren 2009 började han och sina medskådespelare spela in den näst sista filmen i twilight serien. The twilight saga: Eclipse (film) planerar ha premiär den 30 juni 2010.
Robert har vunnit flera priser på MTV movie awards och Teen Choice awards 2009, individuella prister och priser tillsammans med skådespelarna i Twilight






Christopher Chace Crawford, född 18 juli 1985 i Texas, USA, är en amerikansk skådespelare. Han spelar bland annat Nate Archibald i TV-serien Gossi Girl.Han har även medverkat i filmen Loaded tillsammans med Jesse Metcalfe.Chace fick kontrakt med den första talangagenten han pratade med.

Christopher Chace Crawford, född 18 juli 1985 i Texas, USA, är en amerikansk skådespelare. Han spelar bland annat Nate Archibald i TV-serien Gossip Girl.
Han har även medverkat i filmen Loaded tillsammans med Jesse Metcalfe.Chace fick kontrakt med den      första talangagenten han pratade med.






Robert James Hoffman III föddes den 21 september 1980, amerikansk skådespelare & dansare.Han har även medvärkat i filmen Step up.


jippi!! äntligen!<33

guuuud vad jag har saknat er från ef!!
Igår va jag & Linn på en återträffs fest på fryshuset. De va skit kul, men de va ju bara Nelli, 2 Victorior , Rickard , Gilbert , erika som kom av typ 30 pers. Jag saknar er ju såå mkt!!
Festen va ända från 18.00-24.00 så de blev en hel del dansande =) Så efteråt hade jag typ 5 skavsår..! Men det va sååå värt de!
Vi stod typ framför senen hela tiden men tillslut kom värsta galna gruppen (6 pers) med typ 18:åringan som höll på att mossa oss när don hoppade runt, så vi fick lite damp o puttade tillbaka =).

Här är några bilder jag försökte att ta i allt oväsen =)


                                                                      en egobild före festen=)


 redo att rocka loss!=P


jippi!!





MINA ÄLSKLINGAR!!<33






percing??? =)

Hejsan allihpa!!=)
Nu har jag funderat ett tag på att perca naveln. Asså de e så grymt snyggt! Men man har ju förelderar som såklart är nästan helt emot de. De är lite synd tycker jag, men men man får ju tänka på att dom är ju föreldrar så vad gör man.. =P



Min dag idag har varit så grymt skön asså! Jag började kl 8.25 med matte, & började faktist fatta lite!! hehe..
Sen hade vi bara spanska, No & engelska, sen va dagen slut vid 12,20=D.
Jag kan ju också passa på med att skryta lite med att jag fick MVG på mitt engelska förhör (Stolt).
Jag försökte med att få en liten belöning från föreldrarna, men de gick inte så bar som jag hade hoppats=)
Men imorgon ska först jag, mamma & brorsan till täby C & shoppa lite grejor och sen på kvällen (kl.18.00)
ska JAG & LINN till FRYSHUSET i stockholm för att gå på en återträffsfest!! Eftersom vi va i England på språkresa i sommras!
Jag har längtat så länge efter det här! Där kommer jag att förhopningsvis träffa b.l.a. Fanny,Dommi,Rickard,Selma,Lina, Erika & Hyper (william)!!

TUSEN MILJARDERS KRAMAR O PUSSAR TILL ALLA EF KOMPISAR!!!<333

synvillor =) nästan lite läskiga

På våran NO lektion visade våran lärare några synvillor. Man fick nästan lite ont i ögonen efter ett tag.
Men här är några av dom.


    
hmm...

Rör dom sig eller inte???


Är dom här linierna raka???


hustak eller huvuden???


????



hästar eller??


Björn Gustafsson asså =)


Stjärn dag! =D

hejsan allihopa.

guu min dag ha varit nästan lika rolig som den förra, men jag kan berätta lite ändå =P för att vara lite tråkig=P


Jag började med att försova mej (dålig start på en bra dag) , så jag fick en springtur på morgonen, men lite morgon jumpa skadar inte så mycket.

När jag väl kom till skolan hittade jag
iallafall en person från min klass (carro) alla andra hade typ sovmorgon.
Vi har ju profil på morgonen så alla börjar olika tider.=) Men sen kom Filippa & Celina o gjorde min dag lite roligare än vanligt.<3



Måste haaaa!

Jag är förälskad i dom gär jeansen!
                                                                                                               H&M för 399:-
     Dom här mocaskorna kostar 599 , men jagg älskar dom ju                            
   

                                                                           Jag kan bara inte vara den ända som tycker att den           
                                                                                      här jackan är sjukt sööt!<3
                                                                                                     799:-
                                                                                          
                                                                                                     

blandat =)

hejsan allihopa!! =D
Ledsen om jag inte hunnit blogga på länge. Det har varit grymt mycket plugg o sånt så de har inte blivit av lixom..=)
Men jag ska berätta allt!(lovar=P)
Jag har lovat att blogga om hur det gick för Acers på matchen som jag & Frida var o kolla på, så här kommer allt:
Jag började med att börja att gå till ica-resarö där frida & hennes pappa skulle hämta mej med bile, o de gjorde dom såklart=P När vi kom dit hade dom börjat med att värma upp på planen som man brukar göra före match.
Efter bara 1 min blev de 1-0 till Acers o de fortsatte med att strömma in mål o matchen slutade med att Acers vann med 8-0 tror jag...hehe...
Men dom hade en till match efter den matchen där dom spelade mot AIK! Jag hade värkligen velat se den matchen men vi va tvungna att gå...=(

Skoldagarna har varit ok, gjort samma saker helatiden typ & tråkat såklart =) Förutom idag, då va de en rolig dag!!=D Vi hade håltimme på matten så vi fick ung 3 timmar ledigt så vi stack ner till stan (vaxholms-stad=P) 
o chilla lite bara=D Typ 3 timmar senare satt vi på HKK lektionen(hemkunskapen) o lagade lite pannkakor med glass & typ wokade grönsaker. De va faktiskt gott med grönsaker=) & glassen såklart!!=D

Just nu sitter jag & lyssnar på lite musik (Eagle-Eye Cherry - Save Tonight) & bloggar<333!!

här är några bilder från idag!

    
Haha lite kul vi en gunga.. Några sek efter håppade                    Är man fotomodel så är man =P
jag också på med lite galna skrik..hehe

 

Cornelias gooa bulle hos bagaren =)                                        En urr söt fågel som typ försökte äta upp
                                                                                                                 bullen =D

vanlig dag...

hiisan!
Det finns inte så mkt att berätta om min dag idag så lnlägget kommer inte att bli så långt=)
Det va grymt skönt att gå upp imorse tycker jag , jag hade typ 1,5 timme för att bara slapa o se på halva "wild child" Den va grym somvanligt=) Sen va 8.50 va jag i dandryd för att fixa min tandställning. DEN SKA UT NÄSTA VECKA PÅ MÅNDAG! JIPPI!! förlåt om jag skriver det mkt men jag längtar galet mkt asså!

Förvånande nog var de faktist ganska kul idag på våran idrott. Vi började med att köra gångstaffet! Alla såg helt sjuka ut när dom gick! riktigt kuuul, sen körde vi springstaffet ett tag o resten av lektionen körde vi baseboll. De va inte lika kul...


idag, igår, imorgon & snart

hejsan hoppsan! =D
Nu ska ni få höra vad JAG gjorde idag, igår & vad jag ska göra imorgon & snart. Det är fullt upp så jag kanske inte hinner skriva så mkt.


Igår: pappa åkte till vårat sommarställe med några kompisar över helgen så jag, mamma & brorsan stack till Stockholm o chilla lite i vår huvudstad=D Vi gick ganska mkt men de va bara kul! Vi köpte en jätte stor mjukglass var på kungsan (kungsträdgården).Det hade varit något jippo där med massa med ambulanser poliser i sjöräddningspersonal osv....
Sen gick vi vidare genom typ hela stan o åt sedan middag på burger king =P (GOTT!)

               


idag:Idag har inte så mtk hänt förutom att jag har bakat kladdkaka=)Den blev jätte gooood! Fast jag råkade bränna den liiiite men det gör inge tycker jag=P


             
hehe lite suddit o kletit , men men...                                               hehe kakan va inte klar här än...


snart:Snart ska jag o frida till Åkersberga för att kolla på Acers match! De ska bli jätte kul, fast jag vet inte vilka dom möter men ändå!Jag ska sticka om ung.20 min så jag måste snart göra mig i ordning. Men jag ska berätta om dom vinner(lovar).

imorgon:Imorgon är det måndag o jag ska inte till skolan somvanligt på morgonen förstår  ni. Jag ska till dandrydssjukhus(tandregleringen) för att göra mina tänder klara för att ta bort tandställningen!!! ÄNTLIGEN!
Jag har längtat så länge efter att få bort den, men jag ska bara göra iordning dom inte ta bort dom förrän om en vecka, men de är nära!=D JIPPI!




dagens förebild

Nu har jag gjort en ny kategori som heter "Dagens förebild". För varje dag ska jag utse en ny förebild som kan vara en vanlig kompis lr så kan de vara en skådespelare lr en karaktär, en mängd med personer, artist osv..

Min förebild för lördagen är
Alla människor som var med för att stoppa hitler på "the d-day" på stranden Omaha Beach, 6 juni 1944 <333 
Jag valde den gruppen människor dels för att dom va så galet modiga även om dom va skit rädda!! I Saving private ryan (En favorit film) kan man se hur nästan allt gick till<3

              

Dagen D eller D-dagen, Dagarnas dag, utspelade sig på tisdagen den 6 juni 1944 och innebar dagen för de allierades invasion av nordfrankrike under det andra världskriget.

Invasionen vid Normandie hade getts kodbeteckningen Operation Overlord och operationen började med landsättning av allierade trupper från Kanada, Storbritannien, USA och Frankrike i Normandies kustområden i norra Frankrike. Landsättningarna började tidigt på morgonen, tisdagen den 6 juni 1944 och denna dag kom att bli känd som D-dagen. Sammanlagt omkring 156 000 man samt 1 700 motorfordon och mängder av övrig utrustning landsattes från luften och från havet på fem olika strandavsnitt: Gold, Juno, Sword, Utah och Omaha. Verksamheten fortsatte under de följande veckorna med strider framför allt på marken och i luften, för att i första hand etablera, senare att utvidga och slutligen bryta sig ut från brohuvudet i Normandie. Det är utan tvekan ett av de mest kända slagen under hela andra världskriget. I invasionen användes cirka 3 000 landsättningsfarkoster. Dessutom deltog cirka 3 000 fartyg och cirka 13 000 flygplan av olika typer varav 822 med fallskärmssoldater. De allierades sammanlagda förluster under dagen räknades till cirka 11 000 man (stupade, sårade och saknade) medan de tyska förlusterna är något svårare att ange, siffror som angetts av högre tyska officerare varierar mellan 4 000 och 9 000.




text från wikipedia


Röstning! vilken ben and jerrys är godast??

                                             Jag fick inte med alla tror jag ,men men.  

                                        
   1.           2.                   3.


  4.                 5.               6.


7.                  8.                      9.



10.                  11.                  12.




13.

skojjjig dag!=D


queeen med bohemian rhapsody, riktigt bra asså!<3





all american rejects med gives you hell, oxå riktigt bra<3



hiii allihopa!
guud jag e helt hyperaktiv efter den här dan! även om linn inte va där(sjuk) så va de riktigt skojit.
dagen började med att jag somvanligt gick upp ung kl 05.00, kanske lite tidigt men de e bara skönt att ha gott om tid på morgonen=). Efter de va jag ändå tvungen att springa till bussen(fråga inte vaför=P), men men jag kom iallafall i tid till skolan där jag träffade alli små älsklingar<3
Sen hade vi alla tråkiga lektionerfram till lunch, de va där allt började...=D haha...
På fredagar e de så att vi har halvklass på NO:n så de andra halvan får sluta kl 12.20 vid lunch o då e de bara tjejerna kvar!!<3 vi stack ner till matsalen där vi va helt ensamma utom mattanterna som va inne i köket, men dom gils inte tycker jag =P.
Vi satte oss ner o började äta o skratta eftersom jag fick en morotsbit i halsen,hehe, men så började mattanterna att sjunga "ja må hon leva" så vi hängde på o fick då massor med jordgubbstårta som vi åt. Den va ganska god (fick ingen bild på den)
Efter en rolig lunch gick vi upp till vår sista lektion som va en till NO lektion med Jonas!(lärare) De va skit kul! Vi höl på med synvillor o sånt (de va jätte läskigt)
Men här e något som jag fick med på bild! typ köttbulle-korvar!!HAHA de va korvar som va bollar! O de va inte prinskorvar.










trötta jag...

shiit asså, jag e seriös när jag säger att man inte kan bli tröttare än vad jag e just nuu..
Det har varit en tråkig skoldag+paddling med min klass & A. De va ganska kul faktist, även om Jag, Emma, Linn & Carro fick dela på 1 kanadensare. De va lite trångt men de va kul!=)Det va ju oxå svin kallt i vattnet så man ville ju inte välta, som 1 person gjorde=)
Efter skoldagen åkte jag o linn hem tillsammans o kom överens om att ringa varandra o kolla vilka bussar vi skulle ta eftersom vi skulle till innebandyn kl 16.30 i åkersberga. Men jag lovar dej linn att jag ringde dej säkert 1000 000 gånger men du svarade inte så bli inte arg på mej för jag åkte!<3 Jag behövde värkligen gå på träningen.
Fast de va rätt kul eftersom jag säkert hade sprungit bort 1000kg fett! Vi hade först fys i 20 min + 2,5 km joggning! (de va jätte jobbigt!!) sen hade vi en timme kvar som vi körde INNEBANDY på=) Såå det känns som mina ben kommer at gå av nu, men om man ska va fiin så får man lida piin=)hehe


ny dag nya darg <(^_^)>

gissa vad jag vaknade med imorse..... EN FLÄSKLÄPP!! JAg e jätte öm nuuu...=( men men linn jag försänade nog!!=)
Det finns inte så mkt att säga om dagen förutom att jag o linn byggde klart vår "prototyp" inför tekniken idag, vi gick o hämtade lite tyg på syslöjden o lite kartong på träslöjden. (vi fick någon fisk kartong som luktade SKIT illa!!

        
Det va riktigt illa asså, men den blev iallafall klar, inte snygg men klar.=)

   







Aja imorron ska min klass paddla lite kanot från 9.00-11.00 =) Det sak bli liiite kul kanske=) Fast min väska kommer att bli proppfull eftersom jag ska ha med alla innebandy saker o skolsaker i samma väska.. Det blir jobbigare oxå om man välter med kanoten o måste proppa ner blöta kläder oxå, jag får klura ut det tills imorron då =)

omg!! NEW MOON!<333333



Asså seriöst jag e inte ens ett så stort fan av twilight, o även jag blir helt extas av den nya trailern!<3 Jag måste seriöst gå o se den på bio. Tror att alla biljätter e utsålda på premjären men det SKA bli av!
Jag tror oxå att jag e den enda som inte har läst alla böcker, hehe bara 1:an men den va bra.=)

haha ajj mina ben!

hiisan! 
 Jag har så ont i bena efter min innebandyträning idag! Det känns som man har
jätte dålig kondis när man börjar i ett annat
lag där dom e mkt bättre än en själv. Det blev jätte
sträsit efter träningen eftersom man va tvungen
att plugga, äta, duscha & blogga såklart! =)

Man kanske ser några "fåglar" på bilden(den e lite suddig)
Jag fick seriöst DAMP på dom eftersom dom körde runt huset
hur länge som hälst! Kanske lite lättretad men jag e en sån
människa=)

Just nu sitter jag o bloggar o lyssnar på magnus betner på kanal 5!
Så galet kul asså!=)
Aja jag måste nog gå o sova lite nu så see ya o godnatt!<3

vet någon hur man får bort ramarna från bilderna???

?

några sööta bilder...












 









gäster elr inte???

som jag sagt skulle vi  få gäster ikväll, haha men dom hade visst glömmt bort oss så vi fick ringa min syrra så hennes familj fick komma istället..
Men de vart kuul ändå, vi fick marinerad fläskfilé men potatis o massor med såser & sallad & till efterätt blev de hemmagjord vinbärspaj meg vaniljglass =)(mmm!!!) Efter maten gick jag o lekte med sara(6år) o liv(4år) på stutsmattan.jaja dom hade iallafall kul =)



haha vaxholm lägger minst pengar på skolmaten i hela stockholm!

gå in på http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/stockholm?videoId=1.1198236&renderingdepartment=2.41375 så e jag o linn med på tv! haha linn la upp en skit äcklig kasler bit som va full med fett!!=D fast de e ju bara några sekunder men ändå de e ju tv hallå!!=P

kvällsbloggning

hej alla små/stora sötnosar!
Min familj kom precis hem från Henrik & sofia som firat sitt bröllop=)
Dom hade dock bröllopet i smyg så det fick bli en överraskning istället!!=) Det va jätte trevligt. Aja nu har jag o hjalmar tittat klart på en sjukt äcklig zombifilm(day of the ded) som va galet köttig!! USCH!
Men nu e jag jätte trött så jag ska gå för att sova lite, men jag fortsätter med bloggen imorron=)

godnatt!<3

nya småsaker

jag har fått mkt gjort nu bla har jag stuckit till täby o köpt en deo (H&M), ett nytt nagelack (H&M), en ny mascara (Åhlens), ett skärp (H&M) & en ny foundation(Åhlens), mössa & vantar(stadium). Det kanske va lite tidigt mwd mössa & vantar men dom va jätte söta o jag behövde dom! =)


    Dream matte mousse på Åhlens för 99:-


    


                                                 the colossal volum expredss på Åhlens för 99:-
Nail polish på H&M för
38:-
                                       
                                       
                                                                                                     
                                                                                                     Rexona woman på H&M för 38:-

             Mössa & vantar på stadium, mössa 99:- o vantar 79:-


 Till sist skärpet på H&M för 149 :-

















fredag

guud vad jobbig den här veckan har varit, mycket har hänt tex jag har provspelat i Acers, fått frågna om at spela i damlaget, läxor osv..




Jag fick några kuponger på H&M idag, ska nog sticka till TäbyC i helgen med Elise.
Ihelgen kommer oxå mammas sysling tror jag Ulrika o erik med sin 2 barn.
Det kommer bli en full helg låter det som.






Här e en jätte fin väska från H&M
(149:-)












     
   
    
  Ett knytskärp för 99:- (finns i ljus rosa)                                                                Ett skärp för 99:- (finns i svart)


                                
                                                              


Ny dator??

JAg ska snart köpa en ny dator men jag kan inte bestämma mig vilken jag vill ha, så ni kanske kan hjälpa mig vilken ni tycker e bäst eller snyggast.


                                         Rosa?
10.1" Skärm med LED teknik
Intel Atom processor på 1,66 Ghz
1GB RAM minne
160 GB hårddisk
Intel UMA Grafik
Svenskt Windows XP Home
Webbkamera
WLAN 802.11n.

Finns även i svart!





















                                            blomig dator?







Trött på att behöva offra utseendet för teknikens skull på din dator? Nu kan få både stil och teknik i ett. HP har låtit världsberömda modeskaparen Vivienne Tam sätta sin prägel på denna läckra mini-PC.

• Processor: Intel Atom N270
• Minne: 1GB DDR2
• Hårddisk: 80GB 4200rpm
• Skärm: 10,1" LED
• Kommunikation: WLAN-b/g, LAN, Bluetooth
• Grafik: Intel Graphics Media Accelerator 950 upp till 128MB
• Övrigt: webbkamera









                                         eller kanske vit?






Njut av din mobila livsstil med denna lilla och lätta mini-notebook, när och var du än är. Den kompakta och eleganta mini bärbara Fujitsu M2010 imponerar med sin glansiga och robusta design. Utrustad med WLAN, Bluetooth, kort-läsare för alla gemensamma kortformat, en 1.3 Megapixel webbkamera, inbyggd microphon och högkvalitativa högtalaretalare, den här enheten är perfekt för alla typer av kommunikation.

nu kommer hösten!

usch, man märker värkligen när höster e på väg, eftersom det typ va minusgraden imorse även om de va blå himmel o solen sken.
Man tror kanske att jag älskar hösten dels för att jag fyller år då ,fast de e tvärtom! Jag e mer en sommar tjej som alltid ska ligga o jobba på brännan! =) Jag tror att nästa sommardag kommer bli sommar 2010!
Jag längtar så mkt! Jag tänkte att bara va hemma o sommarjobba för att tjäna ilte pengar för jag vill jätte gärna åka till malta på språkresa! Fast mamma o pappa värkar inte vilja de lika mkt som jag då, så man få se vad det blir med de.





090909 kl.09.09

idag kl 09.09 var det den sista gången i världshistorfien som det va år09 månad09 dag09!
 Haha jag o några kompisar sat o räknade ner till kl va 09.09,jag har nog en bild p de.













Jag gick upp på rekåd tid imorse, jag vaknade kl 05.00, jag va faktiskt ganska pigg men just nu håller ajg på att somna..=) Idag på "innebandyn"(det va bara jag o linn på träningen) kom några snubbar o frågade oss om vi ville börja i damlaget!! Det har typ varit mitt mål att börja där men jag o linn stack till deras träning senare o dom va inte alls så bra som man kan tro, äligt talat va kanske vårat lag lika bra som dom.

Så jag ska nog andå byta till Acers... Frida har redan bestämt sig för att byta dit så jag får väll hänga på henne. Dom hade också seriösa träningar där ALLA kom o ett bra träningschema.

Jag hatar seriöst gubbar som glor på en när man går föbi! De va en snubbe i en bil som körde förbi mig o en kompis när vi kom från idrotten, han hängde seriöst ut genom fönstret o glodde som fan!(han va skit äcklg!)
Senare den dagen va det någon minder äcklig (hehe =P) som cyklade förbi, han glodde lika mkt...
Men men Man kan se de kanska posetivt antar jag.


pastasalad =)

hejsan allihopa =)
Guud min axel e typ ur led pga alla jäkla böker! Vi har tusen läxor + att jag inte fattar nånting av matten så jag måste typ plugga hemma=(
Vi hade vikarie på spanskan idag, hon hete typ celina elr nåt, alla typ drev med henne lite o skratta, tycker lite synd om henne men jag kan seriöst inte hålla mej när någon annan skrattar så jag va nog lite skyldig oxå.

Så grymt god linns min o filippas pastasalad blev asså! 
Vi började med att försöka koka upp lite vatten till pastan som tog en evighet. sen skar vi upp lite kasler,tomater o gurka som vi blandade med pastan.<3 sen gjorde vi lite dresing till oxå (chillisås o yogurt)
Jag tog bara bilder när allt va slut, men men...















Aja nu sitter jag o liýssnar på lite musik bloggar o få höra vilken jävla svikare jag e som byer lag av linn! =)
haha ledsen linn men du e så galet avensjuk!


skönt med innebandy igen... =)

shit vad kul! idag efter skolan åkte jag o frida till Åkersberga för att provspela där. 
Först när vi kom dit va de bara jag frida o en annan spelare där så vi lämnade våra saker vid planen o passade på att gå på toa=) När vi kom tillbaka hade de kommit typ 10 st spelare till  så jag blev skit nervös! Men när vi kom igång va de inte alls så faligt, de gick bra för både mej o frida på hela träningen. =)
Jag ska gå på några träningar i vaxholm o se om de blir något lag annars byter jag!!! =)
Så jäkla glad att jag gjorde de här!
Fast de käns lite som jag sviker mitt lag om jag byter o de kommer bli skit jobbigt att möta vaxholm då oxå, men jag hpppas att vi inte spelar i samma serie.

Aja imorron har jag läxförhör på HKK(hemkunskapen) , ganska enkelt enligt mej, jag linn o celina skulle måla naglarn i konstiga färger så vi får se hur de blir med de=)
men men det finns inte så mkt mer att säga=)<3

galet asså!

shosan allihopa!
ledsen om jag inte har bloggar på länge men skärmen på datorn har pajjat så min kusin o brorsa koppla datron till tvskärmen istellet. Aja jag har typ tagit 200 bilder i lördags, kanske för att vi gjorde helgenGALEN!!
Jag ska ladda upp dom bästa bilderna =P
Idag(söndag) åkte jag o linn till if där frida mötte oss så vi tränade lite innebandy inför imorron(provspelningen i akesr) =) DE va skit kul  fast linn ångrade sig att provspela så de blir bara frida o jag...
Men nu ska ni få massa bilder!!

                       

                       

                        
                        
                       

                       

                       

                        

                       

                        

                        

                       

                       

                        

                                                   o de va bara några!

sugig innebandyträning... =(

seriöst vad tråkig innebandyträning asså! De va bara jag o linn på träningen o vår tränare, så vi stod o sköt på mål i typ 25 min o sen gick ut o sprang till eriksö o plocka lite blåbär =P Vi va rätt hungriga såå vi passade på
att prässa i oss lite:).
Annars har det inte hänt något, kollar vidare på ststist jobb osv...

Äkta kärlek <333



Nu e de bara några dagar kvar tills jag ska få se dej, jag kan inte vänta länge, det va länge sen vi sågs så jag vet inte om du har förendrats elr nåt så jag vet inte hur jag ska vara när jag ser dej..
Det finns inte mkt mer att säga mer att jag älskar dej galet mkt o att jag inte e hel utan dej! Längtar efter dej<33



 
                                   

kort dag

gud va skön dag! Jag o linn började med att komma lite försent till matten för att bussjäven körde ifrån oss så vi fick lifta med värsta glassiga bilen, men men vi kom försent..=) Efter några lektioner fick vi lunch o sen slutade vi skolan vid ung 12.20, så jäkla glassit asså! =)
Det finns inte så mkt mer att säga om skolan mer att jag hatar visa människor i den...
aja men nu ska jag snart iväg på den första innebandyträningen för sesongen, det ska bli skit kul fast typ inga kommer att komma eftersom fotbollslaget har match(dom flesta går på fotboll i mitt lag). Men jag måste
värma upp eftersom jag ska provspela i Akers på måndag!

   
                


















johan palm-emma-lii


green day-21 guns


kvällsbloggning



                  JAg kan inte vara ensam om att tycka att solnedgågngar e sjukt snygga!(?)











Tjuvlyssning

1.Bussen stannar vid en hållplats, men bussen åker inte eftersom ett gäng killar ~16 står för nära dörrarna.
Busschauffören: Om ni vill att vi ska kunna åka härifrån så måste ni flytta er från dörrarna. Om ni är intresserade av det, alltså.
Killarna flyttar på sig, men en av dem vill verka lustig och går nära dörrarna när de precis ska stängas så de öppnas igen.
Busschauffören: Slå honom med något hårt.



2.Två tjejer ~20 står och väntar på tåget.
Tjej 1: Skönt att ombyggnaden snart är klar.
Tjej 2: Ja, men jag förstår inte vad de har gjort för ändringar.
Tjej 1: De har gjort perrongerna bredare.
Tjej 2: Vadå har tågen blivit smalare?



3.
Två tjejer ~17, sitter och diskuterar skolan.
Tjej 1: Men vadå? Fick du hem en sån lapp från CSN?
Tjej 2: Nej, jag fick aldrig det!
Tjej 1 (upprört): Neej, inte jag heller! Och jag hade ändå… typ… ja, mer än 100% frånvaro.
Tjej 2: Shit…



4.Tjej 1 ~16: Alltså smittar torra läppar?
Tjej 2 ~16: Men nej, du har frågat det tre gånger.
Tjej 1: Men jag förstår inte om de är torra är för att jag använder bodylotion till dem eller om det kommer från någon annanstans…
Tjej 2 ger Tjej 1 en irriterad blick och sen följer en lång tystnad.
Tjej 1: Nej men på riktigt, smittar torra läppar?



5.Ett gäng 'coola' killar ~15, sitter och snackar om diverse saker.
Kille 1 (helt plötsligt): Alltså vet du om att om du blir gravid och röker under tiden så kommer ditt barn bli beroende av nikotin när den föds.
Kille 2: Jaahaa… Meh, hur länge då?
Kille 1: Jaa… Det vet jag inte!



6.Två fjortistjejer sitter på bussen och diskuterar en kille.
Tjej 1: Asså, typ igår kväll när jag pratade med Jesper på MSN så skrev han värsta weird!
Tjej 2: Asså, typ som på bilddagboken då eller?
Tjej 1: Ah! Han skriver som värsta läraren! Han skrev med stor bokstav i början på varje ord! Typ: Hej Jessika. Asså! Han skrev hej med stort H och Jessika med stort J! Så jäkla störande, kändes som om det var ett jävla prov.




7.Två tjejer ~13, sitter på uteserveringen och ser en nunna gå in i caféet.
Tjej 1: Oj, var inte det en sån där… ehh… präst?
Tjej 2: Är inte de rasister?!
Tjej 1: Neeej, då skulle hon ha blivit nerslagen redan.
Tjej 2: Det kanske är för att hon inte har sin vitspetsiga hatt på sig…


yeeh konstnärer! =)


shohej! idag hade min skolan den första vita dagen.. de e någon sjuk dag på torsdagar där vi har profil o projekt hela dan, så jag va på skoltidningen(min profil) först, de va sjukt drygt vår lärare pratade om massa tidningar i 3 timmar!! jag höll på at dö så jag fundera p att byta till musik-profil istället men jag vet inte, får tänka på saken =)
Vi fick dok sluta 1 timme tidigare(10.00) men vi får inte gå på lunch förr än kl 11.00 så jag,Celina,Filippa&Caroline satte oss o snacka lite i typ 45 min tills vi gick o åt fast då fick mattanten damp o sa att vi va 8 min tidigare,fast vi hade redan lagt upp då såå to late mattant!!
Efter en ganska god lunsh(pasta med köttfärssås) satte Celina o jag o tog några grymma bilder....


                              


                              


                               

Waldo´s people-lose control


Baby Alice-Hurricane


Effel 65-im blue


Basshunter-now youre gone


ida corr-let me think about it (remix)


Akon-Beautiful


Agnes-release me


ragningsrepliker.se (dom e gryma,redan provat ett par!!)

Känner du lukten av rök? Det är jag som brinner för dig.

Här ta min mobil, jag ringer dig sen!

Hej, ska vi lära känna på varandra?

Jag raggar bara på snygga brudar, tror du att du är en av dem så har du helt åt helvete rätt.

Du är så söt så att mina ögon får diabetes!

Jag vill gå på bio men min mor sa att jag inte fick gå själv..

Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär.

Söt hund, får man klappa matte?

Känner du lukten av rök? Det är jag som brinner för dig.

Vilken fruktansvärd tröja, ta av dig den genast!

Snygga ben.. när öppnar dom?

Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?

Jag är brandman och du är het, ska jag svalka dig med ett sprut?

Vill du se en anakonda?

Här har du 500:-, sup tills jag blir snygg!

Himlen måste vara tom ikväll, med tanke på alla stjärnor som glittrar i dina ögon.

Pax för dig!

Om du va en blomma och jag va en ko, skulle ja äta upp dej för du e så go!

Jag är inte såhär lång egentligen, jag sitter bara på min plånbok.

Hey babe! I've got a 9 inch tongue and I can breathe through my ears.

Jag har förlorat oskulden, kan jag få din?

Jag slår vad om att du inte vågar pussa mig.

My love for you is like diarrhea, I just can't hold it in.

Hej! Vad gör du på fritiden mer än förtrollar killar med din skönhet?

Hej jag har inget liv, vill du dela med dig av ditt?

jag kan inte be en ängel vaka över dig för änglar kan inte vaka över andra änglar


hehe lite mkt glass kanske....

shuhej :)  Den här dagen har varit ganska tröttsam pga att jag var  TVUNGEN att gå upp typ en timme förtidigt (kl 06.00) för att hinna med alliting på morgonen. Det sluta med att jag vaknade 06.50 o va tvungen att springa till bussen i regnet...! 
De va skit jobbigt eftersom i ena handen hade jag mitt paraply o i andra handen had e jag min "packade" väska...!
Men jag han som tur va.

Efter skolan hade linn typ skit bråtom hem o vi missade såklart bussen så vi tog upp tummen o fick skjuts av någon läskig människa som började prata engelsa med oss, så vi pratede på till han sa att han var från åkersberga...(?)
Sååå han va helt sjuk, aja när han hade släppt av oss vid ica gick linn o jag in  o köpte "liite" glass...hehe
                                 

vanlig vardag.. =)

hej allihopa! Jag har äntligen fixat en header som funkar! det tog mej ett tag tills jag kom på vad felet va hehe...
Det har inte hänt så mkt idag så jag vet inte vad jag ska säga så jag skriver det förstaj ag tänker på..

Jag hade min första TK(teknik) & HKK(hemkunskap) idag =) Det e dom typ roligaste lektionerna, så de blir kul fast vi fick en läxa på HKK, vi skulle typ kunna massa "verktyg" i köket (galet enkelt) tills nästa vecka så de e inte som en läxa enligt mej =)
aja jag ska skriva mer imorron see ya<3